Onze diensten

Aanvraag gratis waardebepaling

Laat hier uw gegevens na, als een van de weinigen in de sector garanderen wij de eerste stap in ieder dossier door de zaakvoerder zelf.

Hij brengt voor U de mogelijkheden in kaart en volgt uw dossier op, van waardebepaling tot realisatie!

Bekijk gerust verder op deze pagina in welke segmenten wij U met plezier bedienen, wij kijken alvast uit naar ons gesprek ter kennismaking!

Verkoop van uw vastgoed.

Verkopen? Als makelaar ontlasten wij U graag maximaal bij de verkoop van uw onroerend goed!

Huizen, appartementen en bouwgronden.

Regio: Midden en Zuid-West-Vlaanderen.

Industriepanden, handelspanden en kantoren.

Regio: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Antwerpen.

Verhuur van uw vastgoed.

Verhuren? Als makelaar ontlasten wij U graag maximaal bij de verhuur van uw onroerend goed!

Industriepanden, kantoren en handelspanden.

Regio: gehele as Kortrijk-Antwerpen en de nabijgelegen regio’s.

Vlot verkopen, hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismaking

Tijdens een gesprek ter kennismaking analyseren uw onroerend goed en trachten we ons in te leven in uw situatie als verkoper. Dit is belangrijk vanuit het idee dat wij onze strategie op uw situatie dienen af te stemmen. Op basis van de kenmerken maken we een waardebepaling en een uniek marketingplan op maat van uw onroerend goed.

2. Marketing en dossier

Na uw akkoord zetten we de marketing in gang, we hebben een hele lijst mogelijkheden zoals onder meer: professionele foto's, dronebeelden, 3D rendering, een video, directmailings, publiciteit ter plaatse, ...

Uw pand valt zowel online als offline goed op!

Uiteraard voorzien we ook een correct inhoudelijk dossier met alle wettelijk te voorziene stukken.

3. Begeleide bezoeken

Wij voorzien persoonlijke begeleiding bij plaatsbezoeken, wij duiden de kwaliteiten van uw pand. Verder voorzien wij ook nog gepast advies voor de kandidaat-koper en stellen wij ons empatisch op ten einde te kunnen bemiddelen.

4. Onderhandelingen en bod

Wij voeren alle onderhandelingen in samenspraak met U. Verder voorzien wij ook realistische biedingen die U zekerheid geven en juridisch sluitend zijn.

Bij een akkoord voorzien wij de snelle afhandeling door de opmaak van de compromis en de correcte mededeling van alle wettelijk vereiste informatie.

5. Verkocht

Ook wanneer de verkocht sticker op het verkoopbord aanwezig is blijven wij beschikbaar. U bent natuurlijk pas echt gerust als U de koopsom ontvangt en de koper zijn intrek genomen heeft. Wij begeleiden U met plezier tot na de notariële akte!